Presse

Katrine Klinken

Mad- og rejseskribent, kok, kogebogsforfatter og foredragsholder

Katrine Klinken, født 1963. Faglært kok, ernærings- og husholdningsøkonom og eksam. sommelier, Vinakademiet. Freelanceskribent siden 2003 bl.a. på ugebladet »Hjemmet«, »MAD og venner« og »Gastro«. Maddebattør i aviser, radio, tv og sociale medier. Aktiv i den internationale græsrodsbevægelse Slow Food og medlem af Slow Food International Council som repræsentant for Norden.

Hun brænder for madhåndværket og velsmagende mad – især hverdagsmaden – lavet af ordentlige gennemskuelige råvarer i sæson. Har været kantineleder i 5 år og undervist i hjemkundskab og på kurser for børn og professionelle og er nu tilknyttet Børnenes Madhus i København. Er forfatter til mere end 25 koge- og madbøger, bl.a. en stribe børnekogebøger – de største »Børnenes Køkken« og »Børnenes Bagebog« fra Politikens Forlag, »Katrine Klinkens kantinekøkken«, revision af »Suhr Mad« (7. udgave), »Smørrebrød«, der også er udkommet på engelsk, den store bog »Måltider«, »I ♥ Nem Vegetarisk«, »Mad i høkasse«, »Tatar« og medforfatter til »Turen går til Japan«.

Kontakt


Telefon (+ 45) 23 26 20 48
Lundehusvej 14, 2100 Købehavn Ø, Danmark

CVR-nummer: 31388570 (forfatter- og foredragsvirksomhed)

Til forsiden…