Presse

Katrine Klinken

Mad- og rejseskribent, kok, kogebogsforfatter og foredragsholder

Katrine Klinken, født 1963. Faglært kok, ernærings- og husholdningsøkonom og eksam. sommelier, Vinakademiet. Freelanceskribent siden 2003 bl.a. på ugebladet »Hjemmet«, »MAD og venner« og »Gastro«. Maddebattør i aviser, radio, tv og sociale medier. Aktiv i den internationale græsrodsbevægelse Slow Food og medlem af Slow Food International Council som repræsentant for Norden.

Hun brænder for madhåndværket og velsmagende mad – især hverdagsmaden – lavet af ordentlige gennemskuelige råvarer i sæson. Har været kantineleder i 5 år og undervist i hjemkundskab og på kurser for børn og professionelle og er nu tilknyttet Børnenes Madhus i København. Er forfatter til ca. 25 kogebøger, bl.a. syv børnekogebøger – de største »Børnenes Køkken« og »Børnenes Bagebog« – fra Politikens Forlag, »Katrine Klinkens kantinekøkken«, revision af »Suhr Mad« (7. udgave), »Smørrebrød«, der også er udkommet som e-bog på dansk og engelsk, »Lutter Lagkage«, »Sovs skal der til!«, »Skaldyr«, den store bog »Måltider«, »I ♥ Nem Vegetarisk«, »Mad i høkasse«, »Vintermad« og »Tatar«.

Kontakt


Telefon (+ 45) 23 26 20 48
Lundehusvej 14, 2100 Købehavn Ø, Danmark

Til forsiden…