Tilbage til Alle begivenheder

En rundrejse i det japanske køkken 2025


Det japanske køkken byder på en sand overflod af sanselige og smagsmæssige oplevelser, og på denne rejse kan du begive dig ind i dets mangfoldige univers.

Sammen med Ichiban Travels, har jeg sammensat en 14-dages gastronomisk rejse gennem Japan. Vi har håndplukket en bred vifte af madoplevelser; fra japansk haute cuisine - kaiseki ryori - ramen - Edomae sushi, æstetiske variationer over tofu, håndlavede soba-nudler, traditionel Kyoto-hverdagsmad (o-banzai) og selvfølgelig det eksklusive wagyu-oksekød.

Undervejs besøger vi lokale producenter, madmarkeder og møder forskellige madhåndværkere.

Denne rejse er for enhver med interesse for madhåndværk og kærlighed til god mad.

Forrige
Forrige
29. september

Cooking with Honey Workshop in Copenhagen

Næste
Næste
21. februar

En rundrejse i det japanske køkken 2026